Fête de l'Iris - Be A Star
Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is 25 jaar oud...
EN JIJ OOK ?
Word één van de gezichten van het Irisfeest 2014 door deel te nemen aan het project « be 25 be.brussels »
Een jury selecteert onder de kandidaten waarvan de achtergrond, het beroep en de wijk van herkomst uiteenlopen, 25 gezichten die zullen uitgroeien tot de iconen van de communicatiecampagne voor dit groots opgezette feest : fotosessie op je favoriete plek, affiches op groot formaat, krantenadvertenties, radio- en televisiespots, sociale netwerken, … wauw !

Om deel te nemen aan dit volkse project waarin de jonge Brusselaars centraal staan, hoef je enkel in Brussel te wonen, geboren te zijn in 1989 en de bijgesloten vragenlijst in te vullen.
Download vragenlijst
Gelieve dit formulier ingevuld terug te zenden naar : z.hutchinson@visitbrussels.be - p.opdebeeck@visitbrussels.be
Irisfeest - Be A Star - Be On Stage
Zin om de Brusselse bands van morgen bezig te zien en te horen?
Daarna kun je je voorkeurstem uitbrengen op je favoriete groepen en artiesten. De winnaars krijg je te zien op het Irisfeest! (Stemmen: van 18 april tot 4 mei)
Zin om de Brusselse bands van morgen bezig te zien en te horen?
De vakjury stelt een longlist samen. Daarna kun je je voorkeurstem uitbrengen op je favoriete groepen en artiesten. De winnaars krijg je te zien op het Irisfeest! (Stemmen: van 18 april tot 4 mei)

De 5 groepen met het hoogste aantal stemmen kan je tijdens het Irisfeest op 11 mei aan het werk zien op B-Stage. Uit die kandidaten pikt de jury er dan ten slotte eentje uit voor een optreden op het Paleizenplein!
Stemmen